Θεραπευτικό Σχήμα

Το Υποσύστημα για το Θεραπευτικό Σχήμα έχει σαν στόχο να βελτιώσει τις διαδικασίες και τις λειτουργίες μέσα σε μία ιατρική μονάδα, προσφέροντας τη δυνατότητα να καθοριστεί μία ξεκάθαρη ροή εργασίας η οποία μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους χρήστες του συστήματος.           Το προϊόν αυξάνει την απόδοση λειτουργίας βελτιώνοντας τη μεθοδολογία αντιμετώπισης απέναντι σε συγκεκριμένες καταστάσεις και υποστηρίζει τις αποφάσεις των χρηστών που βασίζονται σε προηγούμενα οριοθετημένες διαδικασίες.

Οικονομικά και λειτουργικά οφέλη

Μειώνει το χρόνο αντίδρασης
Λόγω του ξεκάθαρου καθορισμού των βημάτων που απαιτείται να ακολουθηθούν σε περιπτώσεις συγκεκριμένων διαγνώσεων, το ιατρικό προσωπικό ξέρει αμέσως πως πρέπει να λειτουργήσει.

Αυξάνει την απόδοση λειτουργίας
Η λύση βελτιώνει τις ροές εργασίας για επαναλαμβανόμενες ενέργειες, διευκολύνοντας τις εργασίες του ιατρικού προσωπικού και απλοποιώντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Χαρακτηριστικά

  • Επιτρέπει τη διαμόρφωση των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν για συγκεκριμένες ιατρικές περιπτώσεις – η διαδικασία αντιμετώπισης πρέπει να καθορίζεται αφού εξεταστούν συγκεκριμένες διαγνώσεις. Για αυτό το λόγο όταν μία διάγνωση γίνεται από έναν γιατρό, το σύστημα προτείνει την κατάλληλο τρόπο δράσης.
     
  • Αυτόματα προτείνει τις κατάλληλες ενέργειες που πρέπει να γίνουν, σύμφωνα με αυτές που είχαν γίνει σε προηγούμενη ανάλογη διάγνωση.
     
  • Παρακολουθεί τη συμμόρφωση γύρω από τη διαδικασία – ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει τα βήματα που του προτείνει το σύστημα και τα οποία έχουν καθοριστεί μετά τη διαμόρφωση του τρόπου αντιμετώπισης συγκεκριμένων εργασιών.
     
  • Ενσωματώνεται εύκολα με τα υποσυστήματα Examinations και Hospitalization, και οι διαδικασίες που εκκινούνται για έναν ασθενή είναι προσβάσιμες και από τα άλλα δύο.

Πηγή: Πατήστε εδώ

Σχολιάστε