Οι Άνθρωποι Της Boehringer “Κάνουν Περισσότερα Για Την Υγεία”

Πως άραγε μπορεί μια φαρμακευτική βιομηχανία να γίνει περισσότερο κοινωνική, περισσότερο οικεία, φιλική, ανθρώπινη, διασκεδαστική και δημιουργική; Οι άνθρωποι της Boehringer Ingelheim βρήκαν τον τρόπο, αφήνοντας για λίγο τα εργασιακά τους καθήκοντα, να κάνουν περισσότερα για την υγεία.  

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη της στο Catalyst Blog η Marybeth McGuire, Director of Corporate Social Responsibility της Boehringer Ingelheim, “κύριο μέλημά μας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών για την αντιμετώπιση των ανικανοποίητων ιατρικών αναγκών. Ωστόσο υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε όλοι μας να βελτιώσουμε την υγεία μας”.

Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκε από τους εργαζόμενους της Boehringer Ingelheim να σκεφτούν τρόπους με τους οποίους θα έκαναν περισσότερα για την υγεία. Η κίνηση «Kάνουμε περισσότερα για την υγεία» πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ετήσιας γιορτής που ονομάζεται “Value Through Innovation Day”. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της  ημέρας, οι εργαζόμενοι της φαρμακευτικής εταιρίας χρησιμοποίησαν μπογιές, scrabble, κόλες, lego, μαρκαδόρους και λευκούς πίνακες για να παρουσιάσουν, μόλις με τρεις λέξεις, ότι η προσπάθεια να βελτιώσουμε την υγείας μας είναι πέρα από φάρμακα. 

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την δημιουργικότητα των ανθρώπων της Boehringer, οι οποίοι προσπάθησαν με γρήγορα μηνύματα να μας θυμήσουν ότι απλά, καθημερινά πράματα μπορούν να βελτιώσουν την υγεία μας και να μας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους. Παράλληλα όμως καταλαβαίνουμε πολλά για την ενδοεταιρική κουλτούρα της συγκεκριμένης φαρμακευτικής που διαγράφεται στα χαρούμενα πρόσωπα των ανθρώπων που την απαρτίζουν. 

πηγή: Πατήστε εδώ

Σχολιάστε